10 жовтня 2023 15:26

"Барса" хоче підписати опорника та двох крайніх захисників до наступного сезону. Клуб зберігає інтерес до Кімміха та Фойта

"Барселона" хоче зміцнити кілька позицій перед наступним сезоном.


Головний тренер каталонської команди Хаві хоче бачити по два гравці на кожну позицію, повідомляє ESPN.

Так, «Барса» зацікавлена у підписанні гравця, який становитиме конкуренцію Оріолю Ромеу в опорній зоні. Минулого літа клубу пропонували послуги Йозуа Кімміха, але каталонці не змогли собі дозволити цей трансфер. Незважаючи на це, вони продовжують стежити за гравцем, чий контракт із «Баварією» спливає у 2025 році. У Барселоні вважають, що мюнхенці будуть готові вести переговори після завершення поточного сезону.

Зазначається, що Хаві – великий шанувальник Кімміха, це стосується Жоржиньйо з «Арсеналу», Тіаго Алькантари з «Ліверпуля» та Гідо Родрігеса з «Бетіса».


Крім того, «Барселона» має намір підписати двох крайніх захисників, оскільки контракти Серджі Роберто та Маркоса Алонсо закінчуються влітку. Майбутнє Канселу зараз здається невизначеним – «блауграна» не має права викупу гравця, і клубу доведеться домовлятися з «Манчестер Сіті», якщо він захоче зберегти португальця.


Хуан Фойт все ще привертає увагу "Барселони", але вартість угоди може виявитися непомірно високою. Минулого літа «Вільярреал» хотів отримати за нього 54,6 мільйонів євро. "Барса" вважає, що в майбутньому вимоги можуть знизитися, враховуючи той факт, що контракт аргентинського футболіста спливає у 2026 році.