9 жовтня 2023 21:21
2

"Чим він заслужив виклик?": Циганик висловив претензії Реброву стосовно рішень у збірній України

Популярний український інсайдер Ігор Циганик поділився своїми думками стосовно рішення головного тренера збірної України Сергія Реброва довикликати в команду Назарія Русина.


Нещодавно стало відомо, що головний тренер збірної України Сергій Ребров через пошкодження вінгера Жирони Віктора Циганкова та гравця Динамо Андрія Ярмоленко довикликав в національну команду нападника Сандерленда Назарія Русина.

Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розкритикував Реброва за це рішення.


«Травмувалися Циганков та Ярмоленко, викликали Русина. Чим він зараз заслужив виклик в збірну більше, ніж Гуцуляк? Русин з початку сезону майже не грав і він одразу їде в збірну. Гуцуляк відіграв всі матчі, голи забивав.

Що за стереотип? У мене в голові вже складається якась певна система, я не хочу її озвучувати, але мені це не зовсім зрозуміло. Я вже казав: Назарина-Бабенко, чим Бабенко не заслужив виклик в збірну? Чи ми вибираємо тільки з Динамо і Шахтаря?».


Окрім цього, він висловився стосовно вибору центральних захисників та рішення Реброва довикликати ще й Олександра Сватка.

«Сваток-Сарапій у Дніпрі-1. Оце пара, яка зараз набрала форму і я дуже радий, що прислухався Сергій Станиславович, що не тільки з Динамо і Шахтаря треба викликати футболістів. Треба шукати й інші варіанти.

Ну от зараз довикликали Сватка, а Сарапій? Я вважаю, що він так само заслуговує на те, щоб бути в збірній. Зараз це найнадійніша пара центральних захисників», – сказав Циганик в ефірі програми Циганик LIVE.

то ли дело прийти на суд к кало-мойскому...он заслужил
Будеш тренувати збірну - викличеш, кого захочеш. Але, на щастя, цього ніколи не буде!