8 жовтня 2023 21:38
1

"Про це відкрито говорив президент клубу". Кобін назвав головну втрату "Динамо"

Спортивний директор харківського Металіста Василь Кобін прокоментував поразку київського Динамо від житомирського Полісся (2:3) у 10-му турі УПЛ.


У п'ятницю, 6 жовтня, київське Динамо поступилося житомирському Поліссю (2:3) у 10-му турі чемпіонату України.

Спортивний директор харківського Металіста Василь Кобін відреагував на проблеми команди Мірчі Луческу. Функціонер не вважає оборонців Олександра Сироту та Дениса Попова винуватцями у проблемах Динамо в захисті.

«Якщо Динамо хоче боротися за звання чемпіона, воно мусить вирішувати свої проблеми. Не можна сказати, що Сирота чи Попов – погані захисники. Один чемпіон світу, інший на молодіжному рівні добивався значних результатів. Тобто, кваліфікація цих захисників досить висока.

Чому команда так багато пропускає, це вже питання до тренерського штабу. Десь потрібно більше попрацювати над командними діями в обороні».

Також Кобін відзначив велику роль вінгера Динамо Андрія Ярмоленка, який пропускав матч з Поліссям через травму.

«Важко переоцінити роль Ярмоленка в команді. Він повернувся для того, щоб здобути чемпіонство. Про це відкрито говорив і він, і президент клубу.

Дійсно, це втрата, тому що Ярмоленко – це індивідуально сильний гравець, який може взяти гру на себе, як це було, коли команда грала внічию. Його не вистачає», ‒ наводить слова Кобіна телеграм-канал УПЛ ТБ.
В самую точку.Без Ярмолы-не в ту степь.Одни его передачи чего стоят...Надеемся на скорейшее возвращение в строй.