7 жовтня 2023 08:25

У "Баварії" пояснили, чому клуб не став підписувати контракт із Боатенгом

Прес-служба «Баварії» опублікувала заяву, в якій пояснює рішення клубу не підписувати контракт із захисником Жеромом Боатенгом.


«Близько двох тижнів тому всі чотири центральні захисники основного складу «Баварії» не змогли взяти участь у кубковому матчі з «Пройссеном» через травми. Боатенга, який зараз не має клубу, згодом запросили приєднатися до тренувань у «Баварії». Дайо Упамекано та Кім Мін Дже тепер знову грають, не відчуваючи болю, а Маттейс де Лігт також знаходиться на шляху до одужання, а це означає, що кадрова ситуація в центрі захисту покращилася.


Зважаючи на всі обставини, «Баварія» вирішила не підписувати Боатенга. У той же час, як видатному колишньому гравцю Жерому запропонували можливість продовжувати підтримувати свою фізичну форму в клубі. Боатенг показав себе у добрій фізичній формі», — йдеться у заяві на офіційному сайті «Баварії».


Нагадаємо, Боатенг грав у "Баварії" протягом десяти років. За цей час німецький захисник взяв участь у 363 матчах за мюнхенський клуб, у яких забив 10 голів та віддав 25 результативних передач.


Останнім клубом німецького захисника був Ліон. Угода Боатенга з французьким клубом закінчилася 1 липня цього року. Сторони вирішили не продовжувати співпрацю.