4 жовтня 2023 10:59

Луїс Рубіалес: "Поцілунок з Ермосо був так само природний, як виграш у лотереї"

Днями експрезидент Королівської федерації футболу Іспанії Луїс Рубіалес постав перед судом для того, щоб дати свідчення у справі про поцілунок футболістки збірної Іспанії Дженні Ермосо.


"Я вітав інших гравців і тренера, коли вона проходила повз. Вона підійшла до мене, щоб обійняти. Поки ми обіймалися, я сказав їй, що без неї ми б не виграли чемпіонат світу. Я запитав, чи можу поцілувати її, і вона відповіла мені: "Добре". Це сталося так само природно, як і виграш у лотереї або перемога на чемпіонаті світу, все було спонтанно. Вона сама сказала мені, що це було варте того", - цитує Рубіалеса Sport.es.


Повідомляється, що Рубіалес відстоював свою позицію в суді протягом 54 хвилин і 36 секунд.


15 вересня Національна судова колегія Іспанії ухвалила рішення заборонити Рубіалесу наближатися до футболістки жіночої збірної Дженніфер Ермосо ближче, ніж на 200 метрів. Також суд наклав на ексглаву RFEF заборону на спілкування з Ермосо під час розслідування.


20 серпня жіноча збірна Іспанії стала чемпіоном світу, обігравши у фіналі турніру національну команду Англії (1:0). Під час церемонії нагородження Рубіалес поцілував у губи іспанську футболістку. Після скандалу фахівець оголосив про звільнення з посади голови RFEF. Також він зазначив, що в його поцілунку з Ермосо не було сексуального підтексту.