4 жовтня 2023 00:09

"Арсенал" із Зінченком несподівано програв "Лансу", "Севілья" втратила перемогу над ПСВ

В другому турі групового етапу Ліги чемпіонів в рамках Групи В лондонський Арсенал зіграв на виїзді проти французького Ланса, а Севілья гостювала у нідерландського ПСВ.


Лондонський Арсенал не зміг своєчасно виїхати на цей поєдинок, але це не завадило їм стартувати з забитого голу вже на 14-й хвилині, коли Жезус розібрався в ситуації і зміг пробити голкіпера суперників.

Та досить скоро французька команда відігралася і зусиллями Адрієна Томассона зрівняла рахунок, який до кінця першого тайму таким і залишився. А ось по перерві Ланс шокував фаворита і забив другий гол - юний Елі Вахі до асисту додав ще й гол.


Український захисник лондонців Олександр Зінченко відіграв 71 хвилину.


Ланс - Арсенал 2:1
Голи: Томассон, 25, Вахі, 69 - Жезус, 14


Незважаючи на ігрову перевагу від господарів поля в першому таймі, забити вони так і не змогли, як і Севілья. Але вже на початку другої половини іспанці відзначилися, хоча гол цей відмінили.

А ось взяття воріт в середині тайму вже був чистим - відзначився Гудель.

Найгарячішим моментом матчу стала його кінцівка. Саме тоді ПСВ ніби досяг свого і зрівняв рахунок, але вже за кілька миттєвостей Севілья повернула лідерство собі.

Але на цьому закінчувати ніхто не збирався і ейндховенці вже на п'ятій доданій хвилині забили вдруге та вирвали один бал до свого активу.

ПСВ - Севілья 2:2
Гол: де Йонг, 86, Тезе, 90+5 - Гудель, 68, Ен Несірі, 87