2 жовтня 2023 23:45
2

"Вчинок Циганика – десь навіть очікувано": Вацко прокоментував вірність колеги Коломойському

Журналіст Віктор Вацко радить не робити зайвого ажіотажу навколо слів Ігоря Циганика у суді щодо Ігоря Коломойського.


"Мені трохи смішно відповідати на питання про Циганика і Коломойського. Думка людей вже ж сформована. Ви ставите акцент так – "людина, яка знищила Дніпро". А Циганик ставить для себе акцент по-іншому. Я з ним не говорив на цю тему. Про що тут говорити?


Але насправді це дуже легко читається. Невже ви не розумієте головної мотивації? Невже не розумієте, що Ігор понад 10 років працює в структурі Коломойського? Відповідно Циганику ці 10 років платить зарплатню Коломойський. Судячи зі слів Ігоря в суді, і судячи з того, що я знаю, – їхні стосунки трохи виходили за межі "бос-підлеглий". Думаю, що багато чим у житті Циганик повинен завдячувати Коломойському.


Тому те, що було в суді, – це проста вірність. І тому я б здивувався, якби Циганика не було в суді серед інших облич "плюсів". Усі брали Коломойського на поруки, а Циганика немає. Я б цьому дуже здивувався. Читав, що вони подали 15 клопотань з проханням випустити Ігоря Валерійовича під їхню поруку.


Для мене вчинок Циганика – десь навіть очікувано. Не зачепило, я не здивований. Здивований деякими його словами, аргументацією. Як і багато з вас я не зрозумів, до чого там футбол. Але позицією Циганика я не здивований", – резюмував Вацко у ефірі Вацко on air.

Смешно и грустно
Мне интересно когда реи двинут из нашей страны через какрй промежуток времени вы будете обвинять их во всех грехах?))))
Вангую через минут.
"Не верь шутам, актерам, журналистам".
Кто-то должен Бене, а кто-то Ринату. Да, Витя?