30 вересня 2023 15:24

Ігор КОСТЮК: "Це була одна з найкращих ігор, які ми зіграли - за змістом, за самовіддачею, за малюнком гри"

Головний тренер «Динамо» U-19 Ігор Костюк прокоментував перемогу над «Олександрією» (2:1).


– Ваші враження від гри?


– Це була одна з найкращих ігор, які ми зіграли - за змістом, за самовіддачею, за малюнком гри. Ще в першому таймі повинні була забивати більше голів та спокійно вигравати.


– Реалізація моментів вас не задовольнила?


– Так, забили один гол, мали багато моментів, добре грали, агресивно у завершальній стадії, але трішки не вистачило якості, щоб забити ще кілька м’ячів.


– У другому таймі загострилися пристрасті: було багато жовтих, лікарі виходили на поле. Це емоції?


– Так, ми розмовляли з гравцями, що без емоцій у футбол не грають. Повинен бути емоційний фон при виході на матч, іскри повинні бути в очах. Ні в якому разі не потрібно програвати свою боротьбу, свої дуелі, свої єдиноборства. Це сьогодні зіграло.


Ви бачили, як забивали сьогодні другий м’яч. Загубили його, одразу вступили у боротьбу, підібрали і забили другий м’яч. Це той настрій, який перейшов у гол.


– Наступний ваш матч уже в четвер, а не на вихідних. Чи зазнає змін підготовка?


– Змінимо звичний тижневий цикл, трішки змінимо підготовку. Буде більше відновлення, щоб до матчу підійти фізично добре. Розберемо суперника, як вони грають. Будемо будувати свою тактику на гру з «Поліссям».


– Чому Герич не потрапив до заявки?


– Герич ще травмований, від відновлюється. У понеділок поїде на обстеження і якщо контрольне буде нормальним, то повернеться до тренувань.


– Як проходить відновлення Білого?


– У плановому режимі. Два місяці пройшло після травми, вже потрохи працює з реабілітологами у залі, тренер з фізпідготовки працює з ним. Потрохи буде переходити на бігову роботу.