29 вересня 2023 17:28

Модрич та Кроос незадоволені своїм становищем у "Реалі"

Багаторічні лідери мадридського Реалу Лука Модрич та Тоні Кроос незадоволені ігровим часом який вони отримують у цьому сезоні. Про це повідомляє The Athletic.


За інформацією джерела, Модрич переконаний, що він, як і раніше, достатньо сильний, щоб виходити у старті Реалу. Тоні Кроос відчуває те саме. Обидва футболісти роздратовані постійними розмовами про їх вік. Хорват кілька разів висловлював це публічно, а німець вважає дивним, що при розмові про будь-які невдачі, відразу мова йде про них із Модричем у парі.


На загальний подив і невдоволення керівництва клубу, головний тренер Карло Анчелотті вирішив випустити цю пару у основному складі на мадридське дербі. Це був перший раз, коли італієць випустив Модрича та Крооса разом у старті цього сезону і закінчилося це першою поразкою у новому футбольному році. Гра та результат розчарували, незважаючи на чудовий гол Крооса.

Контракти обох гравців закінчуються влітку 2024 року.


38-річний Лука Модрич цього сезону за Реал відіграв сім матчів (287 хвилин), не відзначившись результативними діями.


33-річний Тоні Кросс цього сезону за Реал відіграв вісім матчей (361 хвилина), забив один гол та віддав одну гольову передачу.