29 вересня 2023 15:29

Невілл про Роналду в МЮ: "Він хоче бути найкращим у світі, забивати, перемагати. Треба було стати наставником і адаптуватися, а він сердився на молодих"

Гарі Невілл оцінив другий період Кріштіану Роналду в Манчестер Юнайтед.

«З погляду голів він упорався дуже добре. Роналд має характер, це особистість, тому він не бере участі другої скрипки. Я критикував його, тому що, як я вважаю, коли ти лідер роздягальні та світового футболу, то можеш у різний спосіб бути вчителем, наставником для молодих гравців, які не перебувають на твоєму рівні.


Думаю, Кріштіану мав адаптувати свій стиль лідерства в «Юнайтед» під гравців, яким потрібний був наставник, щоб вийти на новий рівень.


А Кріштіану розчарувався у них. Він сердився на них. Іноді під час матчів це було помітно. І в результаті це вилилося у певну конфронтацію. Я грав з ним, у Роналду неймовірний рівень, і при цьому він працював так само старанно, як і будь-який інший гравець із тих, з ким я грав.

Кріштіану – це талант та праця. Він хоче перемагати, відчайдушно хоче перемагати, забивати голи, бути найкращим гравцем світу. Тож, гадаю, йому було складно. Можливо, тому, що до кінця кар'єри він підійшов у командах, які не мали того рівня, що він бачив раніше», – сказав екс-захисник «Манчестер Юнайтед».