29 вересня 2023 13:21

"Ми б побачили іншого Мудрика": екс-гравець "Челсі" назвав компонент, який змінить гру українця в Англії

Колишній захисник Челсі Франк Лебеф висловився про гру та адаптацію півзахисника збірної України Михайла Мудрика, який через дев'ять місяців в Англії почав набирати форму.


Франк Лебеф зазначає, що гра Михайла Мудрика останнім часом змінилася на краще. Також екс-гравець лондонського клубу вважає, що керівництву Челсі потрібно змінити партнерів українця, щоб він міг демонструвати якіснішу гру.

«Мудрику було важко, враховуючи те, що сталося в його країні, і той час, коли він прийшов до Челсі. Але настав час, коли він починає діяти. Якби поруч із Мудриком грав Френк Лемпард, Роберто Ді Маттео чи Джанфранко Дзола – ми побачили б іншого гравця».


Колишній гравець Челсі впевнений, що «аристократам» не вистачає кількох досвідчених футболістів, щоби можна було збалансувати гру команди.


«У цьому проблема – збалансованість команди. Челсі має розділити команду навпіл і залучити кількох досвідчених гравців, щоб почати отримувати результати. Холанд забив більше голів ніж Челсі.


Нещодавно мене запитали, чи Холанд збирається завершити сезон з більшою кількістю голів, ніж Челсі - це реальна можливість. Сподіваюся, це не станеться», – сказав Лебеф в інтерв'ю CasinosEnLigne.