28 вересня 2023 12:52
2

"Він натурально топче і зминає захисників суперника": журналіст розповів про молодого форварда "Динамо"

Журналіст Володимир Звєров у авторській програмі "Звєров Про Футбол" розповів про молодого форварда "Динамо" Матвія Пономаренка.


"Луческу після гри сказав, що помилився не включивши в заявку 17-річного Матвія Пономаренка. Якщо в УПЛ можна заявити на гру 23 футболісти, то в Кубку - 20 гравців. В запасі "Динамо" не було жодного форварда, найбільш атакувальний гравець - крайній хав Волошин. Я так розумію, що перед матчем обирали заявку на матч і Пономаренко став 21-м. Я давно хотів розповісти про Матвія Пономаренка. Він 2006-го року народження і вже забив 10 м’ячів у чемпіонаті U-19. Він силовий, дуже високий і потужний форвард, він натурально топче і зминає захисників суперника. Минулої зими Мірча Луческу випробовував Пономаренка і давав йому на зборах першої команди, але після того шансів у нього не було. Він бомбардир юнацької команди і з "Оболонню" мав реальний шанс вийти, тим більше, що отримав пошкодження Ванат, який готується до гри з "Олександрією".

Будет та же проблема , что и с Поповым. На юношах играет за счет физических данных , вырастает , во взрослом футболе -ничего не может
Пономаренка знаю особисто, але дивлюсь на нього, як вболівальник ДИНАМО... 190см, забивний, обоногий, замикає флангові ногами, головою, лідер і взаємодіє з партнерами, непогана швидкість і техніка... Буде грати- будуть голи!