28 вересня 2023 12:34

Журналіст: "Луческу жалівся на погану налаштованість гравців на матч. Але хто має їх налаштовувати на гру? Можливо, головний тренер?"

Журналіст Володимир Звєров у авторській програмі "Звєров Про Футбол" висловив свою думку, щодо поразки "Динамо" в матчі з "Оболонню".


"Оболонь" виграла в "Динамо" абсолютно по ділу. Після матчу вболівальники "Динамо" звичнувачують Луческу. Давайте говорити про критику Луческу, бо час про це говорити. Якщо "Динамо" багато забивало в останніх матчах і це компенсувало помилки оборони, то зараз нуль забитих м’ячів і результат 0:1.


"Оболонь" не просто захищалася і сподівалась на удачу, а здорово організовувала свої атаки. Якби "Динамо" знову виграло 4:2, то говорили б, що знову "бразильська" атака "Динамо" перемогла оборону "Динамо". Але цього разу в моменті з голом "Оболонь" запресингувала Дубінчака, який віддавав на Бражка, в якого Косовський перехопив м’яч і Суханов забив. Просто жахливо зіграло "Динамо" в атаці. Луческу після гри критикував своїх футболістів.


Луческу жалівся на погану налаштованість гравців на матч. Але хто має їх налаштовувати на гру? Можливо, головний тренер? Ясно, що Луческу має налаштовувати команду. І ось ця вальяжність та безолаберність призвела, до того, що "Оболонь" забила. Я нещодавно згадував сезон 16/17, коли "Чорномрець" приїхав грати з "Динамо" і після гри Ярмоленко сказав, що склалося враження, наче гравців суперника нагодували сирим м’ясом. Так от це "сире м’ясо" я б адресував і гравцям "Оболоні", які обороняються і біжать на м’яч наче бізони.


В "Динамо" були великі зони між захисниками куди вбігали гравці "Оболоні" і створювали моменти, такі ж проблеми в "Динамо" були і з ЛНЗ". Луческу наробив велику кількість помилок: не налаштував футболістів, не нагадав їм яка "Оболонь", не згадав скільки проблем було в обороні "Динамо" в матчі 2-го туру УПЛ, і те, що він сам визнав, що треба було дати більше ігрового часу молодим футболістам. І тепер "Динамо" повністю сконцентрується на чемпіонаті".