27 вересня 2023 23:55

"Інтер" сенсаційно поступився "Сассуоло", зазнавши першої поразки в сезоні, "Наполі" розбив "Удінезе"

У середу відбулось декілька матчів 6-го туру чемпіонату Італії.


Італія, Серія А, 6-й тур


Наполі – Удінезе – 4:1

Голи: Зєліньскі, 18, Осімхен, 39, Кварацхелія, 74, Сімеоне, 82 – Самарджіч, 81


Лаціо – Торіно – 2:0

Голи: Весіно, 56, Дзакканьї, 75


Інтер – Сассуоло – 1:1

Голи: Дюмфріс, 45+1 – Байрамі, 54


Наполі перервав триматчеву безпереможну серію, здолавши на власному полі Удінезе. Господарі з перших хвилин були дуже переконливими і ще до перерви вийшли вперед – Зєлінські вдало реалізував пенальті. В середині тайму Маріо Руй міг подвоювати, але реакція Сільвестрі допомогла. За свого партнера виправився Осімхен, збільшивши перевагу парненопейців незадовго до перерви.


Кварацхелія після відпочинку влучив у ліву стійку, а ближче до середини тайму випробував на міцність і правий елемент воріт. Зрештою кількість переросла в якість і Хвіча таки пристрілявся, зробивши рахунок розгромним. Розслабившись, господарі пропустили, однак Сімеоне вже за хвилину повернув розрив у три голи. Перемога підняла Наполі у топ-5 Серії А.


Торіно у гостях поступився Лаціо. Римляни, які у п'яти стартових матчах здобули лише одну перемогу, нарешті почали вибиратись з підвалин турнірної таблиці. Перший тайм минув без голів, а по перерві два влучних удари Весіно та Дзакканьї забезпечили орлам три очки і винесли одразу на одинадцяту сходинку.


Першої поразки в сезоні зазнав Інтер. Катом команди Індзагі став скромний Сассуоло. Господарі володіли серйозною перевагою у першому таймі, і лише реакція Зоммера врятувала їх від двох смертоносних пострілів Толяна та Байрамі. На перерву, однак, Інтер пішов перемагаючи – м'яч у роздягальню оформив Дюмфріс.


Після відпочинку одразу декілька спроб Сассуоло відігратись втілились у гол вищезгаданого Байрамі. А в середині тайму Берарді перевернув все з ніг на голову, шокувавши "нерадзуррі" на очах власних уболівальників. На останній хвилині Лор'єнте міг добивати господарів, але знову блискуче зіграв Зоммер.


Дебютна поразка Інтера, яка залишила його на першій сходинці – у спину "зміям" дихає запеклий конкурент Мілан.