27 вересня 2023 20:03

Валерій ІВАЩЕНКО: "Наші фанати кажуть, що після проходу "Динамо" настала черга проходити "Шахтар"

Прес-конференція наставника "Оболоні" Валерія Іващенка після матчу з "Динамо".


- Не щодня обігруєш "Динамо". Це еліта українського футболу. Я казав хлопцям, що вони можуть сьогодні потрапити до історії "Оболоні". Ми ще ніколи не проходили до 1/4 фіналу Кубка України. Хлопці заслужили на позитивні емоції. Із завтрашнього дня вже треба готуватися до чемпіонату.


- Команда отримає преміальні за перемогу над "Динамо"?


– Сказали, що вони будуть пивом (сміється). Звичайно, хлопці заслуговую на нагороди. Все залежить від них. Наш президент завжди з нами, підтримує та допомагає всім, чим може у цей непростий час. Гріх скаржитися.


- У вас виходить добре грати проти великих клубів.


- Усі команди однакові. З тим самим "Вересом" ми грали першим номером. Сьогодні у першому таймі створили чимало моментів, які треба реалізовувати. Нарешті у п'ятій грі забили цей непростий гол, але такий важливий для нашої команди. Він стане для нас імпульсом. Я казав, що десь не виходитиме. Потрібно вірити у свою стратегію та напрямок. А голи будуть. Головне – малюнок гри. Моменти є. Але бракує реалізації. Над цим працюватимемо.

- З ким хотіли б зіграти у наступному раунді Кубка?


- Наші фанати кажуть, що після проходу "Динамо" настала черга проходити "Шахтар". З будь-яким суперником потрібно грати. У Прем'єр-лізі треба грати проти всіх команд.