27 вересня 2023 15:05
1

Польський футбольний союз прийняв рішення щодо матчів з росією: чітку позицію представив очільник організації

УЄФА планує поступово повернути російські команди до міжнародних змагань. Польський футбольний союз (PZPN) вже висловив свою позицію з цього питання.


Війна в Україні триває. Незважаючи на це, УЄФА розглядає можливість дати шанс російським командам, виключеним з міжнародних змагань з 2022 року. Футбольна штаб-квартира вже зробила перші кроки в цьому напрямку.

Команди віком до 17 років офіційно відновили участь у змаганнях. Їм буде дозволено грати в дитячих та юнацьких змаганнях.

У той же час, Англія вже заявила, що їхні збірні не гратимуть проти росіян. Тепер таке ж рішення прийняла Польська футбольна асоціація.

«Я був здивований, почувши вчорашню заяву Виконавчого комітету УЄФА. Якщо російським збірним буде дозволено грати, то наші збірні не будуть з ними змагатися. Це єдине правильне рішення», – написав Цезарі Кулеша в соцмережах.

Нагадаємо, що всі клуби і збірні держави-агресора були відсторонені від міжнародних турнірів під егідою УЄФА і ФІФА після початку повномасштабної війни в Україні.
правильно!