27 вересня 2023 08:24

Хаві про нічию з "Мальоркою": "Барселона" втратила очки через дві кричущі помилки - такого бути не повинно"

Хаві розкритикував "Барселону" за помилки в обороні у грі з "Мальоркою" (2:2).


"Проблема полягає в тому, що суперник повів у рахунку після нашої помилки. Коли ми почали показувати свій найкращий футбол, трапилася ще одна помилка в захисті. Таких помилок бути не повинно, особливо в настільки інтенсивних і рівних іграх. У нас були явні гольові моменти, але ми занадто багато пропустили, зробивши дві кричущі помилки. Ми зіграли внічию - для нас цього недостатньо.

Ми хочемо проявити турботу про Ламіна Ямала. Він багато чого нам дає, він зрілий гравець, але нам потрібно бути обережними. Я задоволений його внеском.

Думаю, зрівнявши рахунок, ми взяли гру під контроль. Ми створили 1-2 хороших моменти. Але загалом моментів у нас було достатньо для того, щоб виграти ще до перерви, проте одна помилка створила нам великі проблеми. Ми не перемогли через помилки.

Нам потрібно покращити гру в обороні. Минулого року вона була дуже міцною. Сьогодні ми грали не так погано, але таких помилок бути не повинно, через них втрачено два очки.

Я не переглядав момент із пенальті на Ламіні. Гравець "Мальорки" не дотягнувся до м'яча, але треба подивитися, чи був там контакт. Логічно припустити, що такі рішення суддям важко приймати", - сказав головний тренер "Барселони".