26 вересня 2023 20:44

Тен Хаг не змінить позицію щодо Санчо - він вважає, що заява Джейдона в соцмережах підірвала його авторитет. У МЮ сподівалися вирішити конфлікт у перерві на збірні

Ерік тен Хаг не має наміру відступати від свого рішення щодо Джейдона Санчо.


Нагадаємо, конфлікт між Санчо та головним тренером «МЮ» виник на початку вересня, коли вінгер пропустив матч 4-го туру АПЛ з «Арсеналом» (1:3). Після гри Ерік тен Хаг пояснив це тим, що 23-річний англієць не вразив його на тренуваннях: «У «МЮ» треба показувати рівень щодня».


Санчо відповів на слова тен Хага заявою у твіттері: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен». Згодом пост був видалений.

14 вересня футболіста було відсторонено від роботи з основною командою.


За інформацією Sky Sports, у МЮ сподівалися, що конфлікт буде улагоджений під час перерви на матчі збірних. Передбачалося, що посередниками стануть генеральний директор клубу Річард Арнольд та спортивний директор Джон Мерто. Повідомляється, що вибачення Санчо перед тен Хагом могли б вирішити конфлікт, проте ні гравець, ні тренер не бажають піти на компроміс. Тен Хаг вважає, що Санчо підірвав його авторитет звинуваченнями у брехні.

Зазначається, що деякі зі старших гравців Манчестер Юнайтед також намагаються сприяти врегулюванню конфлікту. Деякі з футболістів підтримали Санчо, але вважають його заяви у соцмережах недоречними.


Зараз Санчо займається на тренувальній базі "Манчестер Юнайтед" за індивідуальною програмою. У клубі заперечують, що вінгер перебуває в ізоляції.