23 вересня 2023 23:31

Алегрі - про поразку від "Сассуоло": "Це був матч, у якому "Юве" не вистачило менталітету"

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Алегрі прокоментував поразку від "Сассуоло" (2:4) у матчі 5-го туру Серії А.


«Потенційна червона картка Доменіко Берарді? Ні, давайте поговоримо про гру. Це наша перша поразка, ми маємо зробити висновки. Ми не були феноменальними до цього матчу і не стали раптом жахливими після нього.


Ми витали десь у хмарах на початку матчу, все було добре, але ми не змогли отримати користь із кількох досить простих моментів. Після цього перший удар суперника привів до голу, ми втратили самовладання і поплатилися за це.


Я не перший день працюю і представляю сильні та слабкі сторони команд Серії А. Це (поразка від «Сассуоло») стало лише закінченням того, що ми бачили в команді останніми днями, коли ми намагалися розібратися з тривожними сигналами. Зараз не можна сумувати, попереду важливий матч, у якому треба постаратися набрати три очки.

То був матч, у якому нам не вистачило менталітету. Ми досі не вміємо перемикатися під час гри, залишатись у ній протягом усього матчу. У мене вже було відчуття, що ми трохи панікуємо щоразу, коли м'яч потрапляє до штрафного майданчика, чого не траплялося в матчі з «Лаціо» або в інших іграх, тож це змусило мене насторожитися», — наводить слова Алегрі Fottball Italia з посиланням на DAZN.