22 вересня 2023 10:45
1

Інфантіно не виключив, що збірна росії зможе зіграти на ЧС-2026

Фото - ua.depositphotos.com


Президент ФІФА Джанні Інфантіно не виключив можливості участі збірної росії у наступному чемпіонаті світу 2026 з футболу.


На полях Генасамблеї ООН у Нью-Йорку Інфантіно на питання про можливість участі російської збірної у турнірі відповів: «Буде видно».


У лютому 2022 року УЄФА та ФІФА відсторонили російські клуби та збірні від участі в турнірах через повномасштабне вторгнення рф в Україну.


Глава УЄФА Александер Чеферін заявляв, що російські команди не зможуть повернутися у міжнародні турніри до завершення війни.


Раніше ФІФА змінила формат проведення чемпіонату світу 2026, який пройде в США, Мексиці та Канаді. 48 збірних будуть поділені на 12 груп по 4 команди. До 1/16 фіналу вийдуть команди, які посядуть у групах перше чи друге місця, а також 8 найкращих збірних, які опиняться на третіх місцях.

Ну то, что останется от России к тому времени, может и сможет сыграть, если попадёт.

А тебя, коррумпированную гниду уже к тому времени в тюрьму посадят, надеюсь. До сих пор загадка - как такой клоун как ты (который шарики двигал на жеребьёвках и публику смешил) стал президентов ФИФА.