21 вересня 2023 16:05

Модрич та Кроос незадоволені становищем у "Реалі" і хочуть повернути собі важливу роль на полі

Лука Модріч та Тоні Кроос незадоволені своїм становищем у «Реалі».


Цього сезону обидва футболісти втратили статус гравців основи і нерідко з'являються на полі з лави запасних.


Як пише Relevo, керівництво хоче, щоб Карло Анчелотті більше довіряв молодим гравцям і скорочував ігровий час Крооса та Модріча, оскільки нинішній сезон – ключовий для перебудови та зміни поколінь у «Реалі».


Модріч не задоволений статусом «звичайного» гравця. Він хоче відігравати найважливішу роль у команді. З моменту початку передсезоння Лука вже кілька разів розмовляв із Анчелотті на цю тему.


Навколо Крооса склалася дещо інша ситуація, проте він, як і Модріч, хоче повернути собі статус незамінного гравця. Минулого року він серйозно думав про завершення кар'єри, але вирішив продовжити контракт із «Реалом» на рік, бо сподівався, що продовжить відігравати вирішальну роль.


"Він хоче бути тим, хто піде з футболу, а не тим, з кого піде футбол", - говорили в "Реалі" з приводу роздумів Крооса про продовження кар'єри.


І Модріч, і Кроос хочуть повернути собі статус найважливіших гравців півзахисту, незважаючи на зростання молодих гравців.


Цього сезону Модріч зіграв майже вдвічі менше хвилин, ніж на цьому ж відрізку минулого сезону – 242 проти 406. Аналогічна ситуація і у Крооса – цього сезону він провів на полі 278 хвилин, минулого – 438.