21 вересня 2023 14:45

Керівництво "Марселя" тимчасово склало повноваження після зустрічі з фанатами

Керівництво "Марселя" тимчасово склало повноваження після зустрічі з фанатами.


Увечері, 18 вересня відбулася зустріч між керівництвом клубу і групами вболівальників. Фанати різко розкритикували президента "Марселя" Пабло Лонгорію і висловили невдоволення грою команди під керівництвом Марселіно. Глава клубу також зазнав погроз. У середу "Марсель" оголосив про звільнення Марселіно після сім матчів як головного тренера команди, зазначивши, що причина відставки не пов'язана зі спортом.


Як повідомляє L'Equipe, повноваження тимчасово склали президент "Марселя" Пабло Лонгорія, а також Хав'єр Рібальта, Стефан Тессьє і Педро Іріондо, що входять до складу правління клубу.


- На зустрічі 18 вересня представники об'єднань уболівальників висловили бажання, щоб нинішня рада правління "Марселя" пішла у відставку. Прозвучала погроза "воювати" доти, доки вони не зроблять цього.


Правління "Марселя" виступає за прозорі та стабільні стосунки зі своїми вболівальниками, і всі в клубі - гравці, персонал і керівництво - вважають критику невід'ємною частиною нашої ролі та честі представляти клуб на полі та за його межами. З іншого боку, рада правління "Марселя" не може миритися з особистими погрозами. Її члени не можуть миритися з індивідуальними нападками і необґрунтованим публічним наклепом у будь-якій формі.


Відносини, засновані на цькуванні, не можуть гарантувати мінімально прийнятних умов для того, щоб правління клубу продовжувало інвестувати в перетворення "Марселя", - йдеться в заяві клубу.