20 вересня 2023 22:07

Валерій КРИВЕНЦОВ: "Зоря" всіх поважає, але нікого не боїться"

Головний тренер «Зорі» Валерій Кривенцов поділився очікуваннями від завтрашнього матчу стартового туру групового етапу Ліги конференцій проти «Гента».


- Інформації про суперника в нас достатньо. «Гент» - це один з найстаріших клубів Бельгії. Команда на 50% складається з легіонерів. В команді є 8 збірників різних країн. Команда грає в атакувальний, агресивний, контактний футбол, не зважаючи на суперника. В них є структура гри, від якої вони не відходять. Тому завтра буде дуже цікавий матч.


- На скільки «Зоря» вже готова грати у ваш футбол?


- Важко сказати. Сподіваюся, що хлопці все розуміють. Зважаючи на структуру «Гента», ми постараємося трохи відійти від нашої схеми та зіграти по-іншому. Чи вийде - покаже гра.


Всі хлопці - молодці. Добре тренуються та показують себе професіоналами.


- Мало хто знає, що ви вже були в команді перед грою зі «Славією» (2:1). Тоді ви змогли знайти слова та донести хлопцям ваші ідеї. Зараз, що потрібно їм сказати?


- Ми будемо грати і за клуб, і за нашу країну, і за людей, які захищають Україну. Тому у команди буде позамежна самовіддача. А з яким рахунком завершиться матч - покаже тільки гра.


«Гент» на ходу, команда лідирує в чемпіонаті Бельгії, пройшла три раунди кваліфікації та потрапила в групу. Ми всіх поважаємо, але нікого не боїмося. Команда готова до цього протистояння, - сказав Кривенцов.


Фото: ФК "Зоря"