20 вересня 2023 16:29
1

Сергій Кривцов – про Трубіна: "Молоде покоління буде дивитися та розуміти, що "Шахтар" або "Динамо" – це не якась золота клітка"

Захисник «Інтера Маямі» Сергій Кривцов поділився думками щодо переходів українських футболістів в іноземні ліги.


– Радий за Трубіна?


– Звісно, я за всіх українців радий, хто переходить у топ-клуби та топ-чемпіонати. Це й для країни важливо. І для молодого покоління, які будуть дивитися та розуміти, що «Шахтар» або «Динамо» – це не якась золота клітка, з якої не вийдеш, а можна там пограти 2 сезони і тебе заберуть у топ-клуб.


– Ти грав з Мудриком минулого сезону. Бачив по нього, що це гравець на 100 мільйонів?


– Я давно це казав. Коли ще Фонсека був, що там потенціал дуже великий. Потрібен був час, потрібно було знайти тренера, який на 100% тобі довірятиме. В принципі, та Ліга чемпіонів, коли Міша був у топ-формі… Він заслуговує, щоб грати у топ-клубі, – сказав Кривцов.

та ми вже бачимо в який топ тебе забрали. У мізках заробітчан навіть місця не має, що український глядач, а це більше 40 мільйонів станом на початок війни, теж заслуговують споживати якісний футбольний продукт і дивитись на якісних гравців. Вони нам відводять лище місце країни 4 світу, яка повинна постачати гравців по бельгіських селах і пенсіонерських МЛС.