20 вересня 2023 09:05

У РФ словами "завдання поставили для російської армії" пригрозили УЄФА після заяви щодо повернення

Фото - ua.depositphotos.com


Російський тренер Валерій Овчинніков з неймовірним пафосом відреагував на слова президента Європейського футбольного союзу (УЄФА) про те, що команди з РФ будуть допущені до міжнародних турнірів лише після закінчення війни в Україні. Представник країни-агресорки назвав відновлення у турнірах УЄФА одним із завдань армії.


Про це Тихонов зяявив в інтерв'ю порталу Metaratings.ru. Він висловив упевненість у тому, що команди з Росії повернуться в турніри під егідою УЄФА вже за півроку і стартують у новому футбольному сезоні, додавши, що армія РФ закінчить війну в Україні так, як визначив диктатор Володимир Путін.


"Лінії поставили, повернемося, як закінчиться СВО (так у РФ ганебно називають війну в Україні – ред.), правильно? Є два варіанти повернутися, отже, треба закінчити спецоперацію. Як її закінчити, визначив президент Росії. Потрібно просто почекати? Думаю, так. За півроку, не переживайте, ми повернемося туди. Тим більше, що завдання поставили для російської армії. Президент УЄФА, нормально, ще один воєначальник є", – сказав Овчинніков.


Нагадаємо, російські клуби відсторонені від розіграшів Ліги чемпіонів, Ліги УЄФА та Ліги конференцій, а національна збірна – від відбіркового турніру до чемпіонату Європи-2024 та Ліги націй.

Раніше УЄФА повернув представників Росії у свої змагання, призначивши на гру жіночої Ліги націй бригаду арбітрів із РФ.