19 вересня 2023 12:09

Едді Хау: "Мілан" програв у дербі 1:5? Це зовсім інший турнір"

Головний тренер «Ньюкасла» Едді Хау поділився очікуваннями від матчу 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Мілана».


«Проблема з погодою призвела до затримки з вильотом. Деякий час нам довелося сидіти на злітній смузі. Тому вибачаюся за запізнення.


Це невід’ємна складова нашої роботи. Ми вже були в подібних ситуаціях і звикли до цього. Прилетіли трохи пізніше, ніж хотіли, але це не є великою проблемою.


Я ніколи не був на матчі Ліги чемпіонів, я був надто зайнятий роботою. Це буде момент гордості для всіх після такої тривалої відсутності. Ми маємо бути на висоті.

Тоналі справді відданий «Ньюкаслу». Він проживає тут, вчить мову і робить усе, що ми він нього вимагаємо, попри те, що приїжджати з іншої країни дуже важко.


Він мені дуже подобається як людина. Він серйозно ставиться до гри, що дуже мені імпонує. Він лідер. Я радий тому, чим він може грати за нас, як зараз, так і в майбутньому. Він зможе зіграти проти своєї колишньої команди вже зараз, тому він дуже схвильований.


Так, «Мілан» програв «Інтеру» з рахунком 1:5, але це зовсім інший турнір, і зараз вже інший день. Ми маємо зосередитися лише на собі. Ми повинні добре почати гру. Старт буде ключовим чинником.


На нас чекає дуже важка гра, «Мілан» – це команда з якісними гравцями та фантастичним тренером. Кілька років тому я зустрів Піолі, і ми поговорили про футбол, мені подобається, як він керує командою. Я думаю, що він дуже хороша людина», – сказав Хау.


Матч на «Сан-Сіро» розпочнеться сьогодні, 19 вересня, о 19:45.