18 вересня 2023 19:12
1

Владислав ДУБІНЧАК: "Чемпіонство? Думаю, нас не зрозуміють, якщо ми цього не зробимо"

Захисник «Динамо» Владислав Дубінчак прокоментував перемогу над «Ворсклою» (2:0).


– «Ворскла» – непогана команда. Я вважаю, що вони в топ-7 в Україні, інтенсивна команда. Ми створили достатньо моментів, але могли забивати більше. Найважливіше для нас – зіграти на нуль ззаду. Тому що ми багато пропускаємо і будемо прогресувати в цьому плані.


Зараз акцентуємо увагу на обороні. Наша гра в обороні сьогодні? Зіграли на нуль, я вважаю, добре. Не дали створити ніяких стовідсоткових моментів, тому я вважаю, що зіграли добре.


Капітан Буяльський? Я вважаю, що він і до того був капітаном, одним з капітанів. У нас є старші хлопці, які відповідають за це. Хто би з них не був, чи Ярмоленко, чи Жора, чи Андрієвський, чи Караваєв, – вони всі лідери, всі допомагають молодим. Вважаю, що Буяльський заслужено є капітаном.


Чемпіонство? Я думаю, нас не зрозуміють, якщо ми цього не зробимо. Тому що так, ми не граємо у єврокубках, у нас немає переїздів. Будемо акцентувати всю увагу на чемпіонаті та Кубку.

Футболісти забубонні, але вболівальники ще більше + тупо нерви. Говорити зараз за чемпіонство це як пити за перемогу до матчу.
Люди зрілі мене зрозуміють. Дубінчак наче норм. чолов'яга, але його хтось у клубі вчить важливому?
Це зашквар