18 вересня 2023 13:18

"Посадіть його на лавку запасних": фанати "Реалу" відреагували на воротарську ситуацію Лунін-Кепа

Мадридський Реал здобув п'яту поспіль перемогу у Ла Лізі, обігравши Реал Сосьєдад. Фанати іспанського гранду висловивилися щодо гри Кепи Аррісабалаги та його конкуренції з Андрієм Луніним.

У неділю, 17 вересня, Реал Мадрид на своєму полі обіграв Реал Сосьєдад в матчі п'ятого туру Ла Ліги із рахунком 2:1.


Український голкіпер Андрій Лунін залишився на лаві запасних, а увесь поєдинок провів Кепа Аррісабалага, якого орендували із Челсі після того, як Тібо Куртуа порвав хрестоподібну зв'язку коліна.


Вболівальники «королівського» клубу прокоментували виступ іспанського воротаря, який здійснив чотири спасіння та віддав 31/41 точних передач.

«Чудовий перформанс, хоча Куртуа врятував би від першого голу», – @kakabukatti.

«Непогано, але ще є простір для вдосконалення», – @Kingshizzy__.


«Він повертає собі впевненість та гарно діє з м'ячем!», – @NAsafoAdjei.


«Посадіть його на лавку», – @realrola.


Окрім цього, фанати Реала зачіпили й тему конкуренції іспанця з Луніним, який після переходу Кепи зіграв лише один матч проти Альмерії (3:1).

«Несправедливо для Луніна. Він чудово провів свою першу гру лише для того, щоб знову опинитися на лаві для запасних», – @birdz2765.


«Лунін це їжа. Реал не став би орендувати іншого воротаря, якби вважав, що Лунін достатньо хороший, щоб цілий рік заміняти Куртуа», – @IvyCroatia.

«Кепа зіграв непогано. Але я сподіваюся, що Лунін отримає більше шансів, тому що він цього дійсно заслуговує», – @Orthodoxguy2001.


«Поки що у нього все добре, і він краще грає в пас, ніж Лунін. Він також повільно набуває впевненості, сподіваюся, він продовжить цей шлях», – @blbzpraglu.

«Лунін кращий за Кепу», – @K20200281.