18 вересня 2023 11:31
1

"Суркісам незрозумілий його менталітет": журналіст закрив питання роботи відомого тренера з України в "Динамо"

Журналіст Михайло Співаковський розповів про ставлення братів Ігоря та Григорія Суркісів, які володіють київським Динамо, до потенційного призначення Романа Григорчука головним тренером клубу.


Контракт нинішнього головного тренера київського Динамо Мірчі Луческу закінчується влітку 2024 року. Одним з ймовірних кандидатів на заміну 78-річному румунському фахівцеві називали керманича одеського Чорноморця Романа Григорчука.

Журналіст Михайло Співаковський оцінив можливість такого призначення.


«Суркісам незрозумілий його менталітет. По-друге, чи зможе ця людина адаптуватися в динамівській системі, чи буде привносити щось своє, чи буде цю систему ламати? Як працюватиме селекція? Дуже багато питань».


Проте Співаковський вважає, що перемоги Григорчука над Динамо в останніх двох очних зустрічах (по 3:2) можуть слугувати приводом для зацікавленості братів Суркісів принаймні для розмови.


«Думаю, що після таких матчів вони можуть прийти до того, що потрібно поговорити з цією людиною, зрозуміти, що вона хоче, знайти спільну мову.


Але коли в команді є Олександр Шовковський, то я не дуже вірю, що в кінці сезону Григорчук буде першою опцією для братів Суркісів», – зазначив Співаковський на ютуб-каналі ТаТоТаке.


Фото - ФК Чорномороець

26 жовтня 2022
Суркіс: Із "динамівськими серцями" ми закінчили.

– Чому ви так довго довіряли "динамівським серцям"?

– Вірив у те, що вони щось можуть зробити з командою. Як бачите, я помилявся. Більше такого не повториться.