18 вересня 2023 08:08

Невілл: "Жоден фанат МЮ з мізками не сердиться на Тен Хага в першу чергу. Склад має бути набагато сильнішим за таких витрат. Але найкращі менеджери працюють не в "Юнайтед"

Гарі Невілл вважає, що у проблемах «Манчестер Юнайтед» винне керівництво.

«Зараз я просто сподіваюся, що це просто тяжкий початок, що це не повторення тих проблем, які ми бачили при Моурінью, Ван Галі, Мойєсі, Рангніку, Сульшері.


Жоден відомий мені фанат «МЮ», який має мозок, не сердиться насамперед на тен Хага. Вболівальники хочуть, щоб змінилося керівництво, їм потрібна стабільність, футболісти, віддані своїй справі. І я не думаю, що так можна сказати про цих гравців. Я запитую, наскільки вони взагалі хороші.


За останні 10-11 років цей клуб перекинувся з ніг на голову зі спортивного погляду, і це пов'язано з побажаннями тренерів. І це сталося знову.

Це гравці Еріка тен Хага, ті, кого він хотів. Моурінью запрошував тих, кого він хотів: Лукаку, Погба. Ван Гал прагнув брати технічних футболістів, лівоногих центральних захисників, лівих захисників тощо. Усі вони наводили тих, хто їм потрібний. Я сподівався, що цього разу в основі всього буде сильніший спортивний проект, але «МЮ» знову дозволив тренеру впливати на трансфери, і це мене турбує. Керівництво недостатньо сильне.


Якщо говорити про найкращих менеджерів Англії та Європи, вони не в «МЮ». З урахуванням того, скільки грошей «Юнайтед» витратив на цей склад, він має бути набагато сильнішим.


Вони підписали Онана, Хейлунда та Маунта. Чи стали вони сильнішими?» – запитав екс-захисник «МЮ».