17 вересня 2023 16:58

Максимов дебютує з нічиєї: "Дніпро-1" та "Колос" обмінялись голами та не виявили сильнішого у матчі УПЛ

У матчі сьомого туру Української Прем'єр-ліги Дніпро-1 приймав ковалівський Колос у своєму рідному місті. Поєдинок закінчився нічиєю із рахунком 1:1.

Сьогодні відбувся дебютний матч нового наставника Дніпра-1 Юрія Максимова, який нещодавно очолив дніпровський колектив.


Перший момент відбувся в середині тайму. Кравець помилився під час передачі, а Велетень підхопив м'яч, добіг до штрафного майданчика та пробив з його меж штрафного - Волинець відбив.


В кінцівці першого тайму Пасіч помилився на фланзі, а м'яч доправили на Салабая, який пробив з близької відстані - Волинець ногою відбив м'яч. Колос продовжував тиснути на дніпрян.


На перерву команди пішли за нічийного рахунку.


61 перша хвилина стала фатальною для Дніпра-1. З навісу зі штрафного Волинець врятував команду після удару Чорноморця з близької відстані. Але Салабай був першим на добиванні та відкрив рахунок на користь Колоса.


Однак підопічні Вишняка не довго перемагали. Гуцуляк чудовим ударом в дев'ятку з меж штрафного майданчика зрівняв рахунок на 67 хвилині.

Більше команди не забивали і фінальний свисток зафіксував нічию 1:1.


Наступний матч команда Максимова проведе із Зорею 24 вересня.


Ковалівський колектив на виїзді зіграє із Металістом 1925 того ж самого числа.


Після цього поєдинку Дніпро-1 посідає 12 позицію з шістьма очками, а Колос на восьмій сходинці з дев'ятьма балами в активі.


СК "Дніпро-1" - "Колос" 1:1


Голи: Олексій Гуцуляк 68 - Антон Салабай 61


СК "Дніпро-1": Євген Волинець, Едуард Сарапій, Олександр Піхальонок, Олексій Гуцуляк, Руслан Бабенко, Валентин Рубчинський, Ігор Когут (Олександр Філіппов 84), Василь Кравець, Володимир Танчик (Денис Мірошниченко 70), Олександр Сваток, Євген Пасіч (Богдан Лєднєв 56)


"Колос": Кирило Фесюн, Валерій Бондаренко, Олександр Демченко, Владислав Велетень (Сергій М'якушко 70), Дієго Сантос (Сергій Болбат 75), Андрій Цуріков, Вадим Мілько, Олександр Чорноморець, Антон Салабай (Денис Безбородько 75, Кирило Попов 90+5), Валерій Лучкевич, Микола Золотов


Попередження: Ігор Когут 26, Руслан Бабенко 58 - Олександр Черноморец 42