15 вересня 2023 14:22
1

Санчо може покинути МЮ взимку, якщо не вибачиться перед тен Хагом. Тренер не відступить від вимоги

Джейдон Санчо може покинути "МЮ", якщо не вибачиться перед Еріком тен Хагом.


Півзахисника було відсторонено від роботи з основою «Манчестер Юнайтед» після того, як публічно відреагував на критику з боку головного тренера.

Цього тижня Санчо відмовився вибачатися перед Еріком тен Хагом, що призвело до його переведення на роботу за індивідуальною програмою.

За даними ESPN, тен Хаг не відступить від вимоги вибачитися – як у приватному порядку, так і у вигляді публічної заяви. І якщо Санчо остаточно відмовиться, це, швидше за все, означатиме, що він залишить «Манчестер Юнайтед» у січні.

Санчо – не перший гравець «МЮ», якого попросили вибачитись перед тіном Хагом. Минулого сезону Кріштіану Роналду повернули до складу лише після публічних вибачень.

Нагадаємо, вінгер 3 вересня пропустив матч 4-го туру АПЛ із «Арсеналом» (1:3). Після гри Ерік тен Хаг пояснив це тим, що 23-річний англієць не вразив його на тренуваннях: «У МЮ потрібно показувати рівень щодня».

Санчо написав у твіттері про непотраплення до заявки команди: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен». Згодом пост був вилучений.
Піст - в релігії утримання від їжі та пиття, час, приссвячений молитві
Пост - публікація в інтернеті