15 вересня 2023 13:50
1

Владислав Дубінчак - про відхід Сидорчука та Гармаша: "Не знаю, як це позначиться на команді. Покаже час"

Захисник «Динамо» Владислав Дубінчак висловився про наступні матчі.


– Як пройшло сьогоднішнє тренування?


– Пройшло нормально. Не було збірників і ми були трохи під навантаженнями, але зараз вже трохи легше. У нас більша група, працюємо більше з м’ячем. До цього була бігова робота, грали двосторонку з U-19. Було важкувато, зараз трохи легше.


– Чи передивляли вже матчі «Ворскли»? Можливо, тренерський штаб вже щось розповідав?


– Ні, поки не передивлялися. Поки тільки розбирали гру з «Бешикташем». Думаю, вже завтра-післязавтра будемо розбирати. У нас є два дні, будемо розбирати.


– Як можете оцінити початок сезону для команди?


– Навіть не знаю, як сказати. Невдало, бо ми не пройшли до групового етапу, втратили очки з «Чорноморцем» – це негативний момент. Але також у нас є ігри в запасі, тому можна повернути лідерство.


– Команду покинули Гармаш та Сидорчук. Як втрата таких досвідчених гравців позначиться на команді?


– Зрозуміло, що це велика втрата для нас. Вони були прикладом для молоді. Але це нічого, зараз молоді потрібно виходити на перший план і проявляти себе. З одного боку це може бути плюс, а з іншого – мінус. Не знаю, як це позначиться на команді. Покаже час.


– У збірній зараз тренери, з якими ви працювали ще в молодіжній команді. Можливо, був якийсь діалог щодо майбутнього виклику?


– Ні, такого діалогу не було. Навіть не знаю… Вісенте був у молодіжній команді, Сергій Станіславович був у першій команді. Так, ми знайомі, але діалогу не було.

"Не знаю, як це позначиться на команді. Покаже час" Та ніяк. Ось коли Луческу відійде, то можливо буде зрушення на краще.