13 вересня 2023 11:54

"Перші 30 хвилин усі були ніякі": Сабо назвав гравців збірної України, які провалили гру з Італією

Колишній головний тренер національної збірної України Йожеф Сабо висловився щодо футболістів національної команди, які, на думку експерта, провалили гру з Італією.

Збірна України у матчі відбору до Євро-2024 поступилася італійцям на «Сан-Сіро» з рахунком 1:2.



Йожеф Сабо вважає, що голкіпер Георгій Бущан не повинен помилятися у простих ситуаціях, як це сталося у другому таймі після невдалого удару по м'ячу у штрафному майданчику.


«Бущан. Він припустився жахливої помилки у другому таймі – вибивав і віддав м'яч супернику, і Італія лише дивом не забила гол. Такі помилки не припустимі на такому рівні».


На думку екс-тренера, Зінченко також міг зіграти краще, одна перші 30 хвилин він, як і інші, був не помітний.

«Зінченко потрібен нашій команді, бо через нього можна розпочинати атаки, але вчора він був ніякий, як і Циганков! Хоча перші 30 хвилин усі були ніякі. Я сидів шокований і думав: що трапилося з нашими футболістами? Навіть матом лаявся!»


Фахівець вважає, що Мудрик не заслуговує на вихід у стартовому складі збірної України, а також зазначив, що в нашій команді є проблема з вінгерами.


«Мудрик точно не винен, він запасний футболіст. Я від нього нічого не чекаю! Ярмоленка на весь матч не вистачає, його треба міняти одразу після першого тайму чи випускати на заміну. Можливо, Реброву варто придивитися до Зубкова, він непогано грає за Шахтар», – сказав Сабо в інтерв'ю сайту sport-express.ua.