13 вересня 2023 08:22

Рубіалес заявив, що поцілував би футболіста так само, як Ермосо: "Без сумнівів. Те, що з цього влаштували - божевілля"

Луїс Рубіалес вважає нормальною свою поведінку щодо Дженніфер Ермосо.


Нагадаємо, президент Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) розкритикував після поцілунку з футболісткою збірної Іспанії Дженніфер Ермосо після закінчення фіналу жіночого чемпіонату світу, в якому іспанки обіграли збірну Англії (1:0). Через деякий час Рубіалес подав у відставку, хоча спочатку не планував залишати свою посаду.


«Те, що сталося погано для всіх. Дженні підняла мене, у нас був швидкоплинний поцілунок, пара десятих секунд, але те, що з цього влаштували - просто божевілля. Тож усе, що мені залишається – це захищати свою гідність.


Це спонтанний, взаємний вчинок, на який погодилися обидва, викликані моментом емоцій та щастя. І я певен, що це правда.


Усі святкування медалей, з хлопцями та з дівчатами, взаємні, це нормально. За кілька хвилин до цього мене підняли на руках. Була дивовижна гармонія, всі щасливі.

Думаю, у людей іспанського походження подібні контакти між чоловіком та жінкою цілком нормальні – це питання культури», – сказав Рубіалес в інтерв'ю Пірсу Моргану.


Крім того, колишній глава RFEF відповів на запитання, чи поцілував би він так само гравця чоловічої збірної Іспанії.

«Без сумнівів, 100 відсотків. Коли я був гравцем, було багато моментів, коли ми уникали вильоту чи домагалися підвищення у класі, і робили те, що називають поцілунком у губи», – зазначив Рубіалес.