12 вересня 2023 11:55

"Мої наміри були на 100% несексуальними, повторюю - на 100%". Рубіалес дав інтерв’ю Пірсу Моргану

Колишній президент Федерації футболу Іспанії Луїс Рубіалес дав інтерв’ю британському журналісту Пірсу Моргану.


- Мої наміри були благородними, повними ентузіазму, 100% несексуальними, 100%, повторюю, 100%.


Не було ні шкоди, ні сексуального підтексту, ні агресії, нічого подібного. Значення поцілунку Дженні було б таким же, як і поцілунок однієї з моїх дочок. Між друзями та родиною це дуже, дуже часто. Це був дуже щасливий момент, свято, момент ейфорії. Слід було діяти більш урочисто, холодно і дипломатично.

Ні за яких обставин не було жодної агресії, за жодних обставин не було жодного сексуального підтексту. Хочу сказати, Пірсе, я знову припустився помилки, перепрошую, але давайте прояснимо, що це ні за яких обставин не є сексуальною агресією.


- Жодного аб’юзу?


- Ні, звісно. Звісно, ні. Це яскравий, щасливий момент.


Повністю вірю, що правда розкриється і все буде добре. Подивіться на моє обличчя, я хороший хлопець.


За жест з триманням геніталій мені справді соромно. Немає виправдань. В Іспанії, як серед хлопців, так і серед жінок, є вираз, який, ймовірно, перекладається як «ох, мої геніталії» або щось подібне. Отже, цей вульгарний вислів, по суті, означає: браво, молодець. Я прошу вибачення, тому що повинен був поводитися не так.


Мій батько та доньки знають, що в усій цій історії йдеться не про мене. Деякі дуже близькі мені друзі сказали: «Луїсе, тепер тобі потрібно зосередитися на своїй гідності та продовжувати своє життя. Якщо ні, ти, ймовірно, зашкодиш людям, яких любиш, і спорту, який любиш», - сказав Рубіалес.


Раніше прокуратура подала в Національний суд скаргу на Рубіалеса з проханням розслідувати злочини сексуального характеру.