11 вересня 2023 17:11

Ультрас "Динамо": "Фанатіти зараз виглядає як мінімум дивно, нелогічно та егоїстично. WBC вводить заборону на активний фанатизм для всіх, хто вважає себе частиною нашого руху"

Ультрас Динамо виступили зі зверненням на своїй офіційній сторінці у Фейсбук:


- Хочемо звернутись до всіх фанатів Динамо.


Колись ми повернемось на рідні трибуни і зарядимо щосили в підтримку рідного клубу, але для цього потрібно спочатку вигнати ворога з нашої землі. Якщо вам хочеться фанатіти вже зараз, коли ваші друзі знаходяться на фронті і не можуть бути поряд з вами, це виглядає як мінімум дивно, нелогічно та егоїстично.


White Boys Club вводить заборону на активний фанатизм для всіх, хто вважає себе частиною нашого руху. Це стосується банерної лінії, використання піротехніки, прапорів, пісень та зарядів. Це стосується усіх матчів, усіх вікових груп та усіх команд, які підтримує наш рух (Динамо, Сокіл, збірна України і т.д.).


На нашій трибуні будуть або усі, або ніхто!


Життя триває і відвідування деяких спортивних подій стає більш доступним ніж рік тому. Ви можете ходити на футбол чи хокей, якщо маєте таку можливість, під забороною саме активний фанатизм. Люди, які не будуть дослухатись до цього рішення, в майбутньому не зможуть відвідувати нашу трибуну.


Також хочемо нагадати усім, хто не задіяний в обороні країни - це ваш обов'язок допомагати Збройним Силам України. І ваші гроші - це найменше, чим ви можете допомогти.


Потреби у фанатів на фронті є завжди, і вони постійно потребують значних фінансів. Усі наші актуальні збори завжди можна знайти за посиланням: https://linktr.ee/wbc_kyiv