11 вересня 2023 15:12

Коул про Санчо в МЮ: "Джейдон і так багато отримує - з якого дива йому їхати в Саудівську Аравію в 23 роки? Проблеми бувають у всіх, виявiть співчуття"

Енді Коул висловився про становище Джейдон Санчо в «Манчестер Юнайтед».


Після матчу 4-го туру АПЛ проти «Арсеналу», в заявку на який Санчо не було включено, Ерік тен Хаг заявив, що Джейдон не вразив його на тренуваннях. Півзахисник відповів на слова тренера заявою у соцмережах: «Я довго був цапом-відбувайлом – несправедливо. Я викладався на тренуваннях, не вірте всьому, що читаєте. Були інші причини, певен».


Після конфлікту Санчо хотів орендувати "Аль-Іттіфак", проте в результаті угода не відбулася, і гравець залишився в "Манчестер Юнайтед"

«Він не міг поїхати до Саудівської Аравії, адже йому 23 роки. З якого дива комусь захочеться їхати туди в такому віці? Він уже багато заробляє у «Манчестер Юнайтед». Іноді ми забуваємо, наскільки Джейдон ще молодий.

Не нам судити про те, що відбувається з кар'єрою гравця, але одне можна сказати точно: у всіх бувають проблеми, і ми не знаємо, що відбувається у житті Джейдону. Нам усім час від часу потрібно виявляти співчуття – чи стає психологічний стан футболістів кращим, ніж у решти, лише тому, що вони багато заробляють? Ні це не так. Йому і «Манчестер Юнайтед» доведеться з'ясувати, чому йому важко виявляти себе на полі. Все просто», – сказав колишній гравець «МЮ».