10 вересня 2023 20:40

Олександр ЗІНЧЕНКО: "Я хотів би віддати "Лева матчу" всім уболівальникам збірної України"

Універсал збірної України Олександр Зінченко був визнаний уболівальниками «Левом матчу» — найкращим гравцем поєдинку кваліфікації Євро-2024 проти Англії.


У вчорашньому поєдинку відбору Євро-2024 в групі С збірна України зіграла внічию з командою Англії (1:1). Єдиний м'яч синьо-жовтих забив Олександр Зінченко, якого вболівальники назвали «Левом матчу».


Після поєдинку тріумфатор прокоментував приз і саму гру.


«Я хотів би віддати цю нагороду всім уболівальникам збірної України, тому що вони здобули цей результат. З їхньою підтримкою програти було неможливо. Я розумію, що збірна Англії є однією з найкращих у світі, але ми разом із нашими прихильниками забезпечили собі хороший підсумок зустрічі.


Ми зробили правильні висновки з першого матчу з англійцями. Проаналізували наші хороші дії й не дуже. Ми розуміли, що багато часу доведеться працювати в обороні, грати як єдине ціле, як одна команда. Тоді моменти будуть обов'язково. Так і сталося.


В епізоді із забитим м'ячем команда дуже добре вийшла в атаку. Віктор та Фіма класно зіграли на своєму фланзі, а я просто виконував свою роботу й намагався бути в тому місці, де я маю бути.


Щодо поєдинку з Італією, то перш за все нам треба відновитися. Кожен із нас розуміє, що йому потрібно робити, тому я сподіваюся, що часу на відновлення до дуже важливої гри в нас вистачить», — сказав Олександр Зінченко.


Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними Італії та України відбудеться 12 вересня в Мілані (початок — о 21.45 за київським часом).