6 вересня 2023 18:18

Екітике та Верратті не потрапили до заявки ПСЖ на Лігу чемпіонів

"Парі Сен-Жермен" представив УЄФА список гравців, зареєстрованих для участі в Лізі чемпіонів сезону-2023/2024. За інформацією RMC, у цьому списку немає нападаючого парижан Уго Екітіке та півзахисника Марко Верратті.


На даний момент обидва гравці ще перебувають у складі «ПСЖ», але тренерський штаб на чолі з Луїсом Енріке більше на них не розраховує. Марко Верратті після 11 років виступів за паризький клуб знаходиться за крок від переходу в катарський «Аль-Арабі», а екс-гравець «Реймса» Екітике, судячи з усього, став жертвою конкуренції, що підвищилася на його позиції. Після прибуття літніх новачків Гонсалу Рамуша та Рандаля Коло Муані, до яких слід додати Марко Асенсіо, здатного грати на позиції хибної «дев'ятки», місця Уго у складі не залишилося.


Крім того, у «ПСЖ» були впевнені, що Екітике покине клуб до закриття трансферного періоду. В останні години вікна агенти гравця все ще вели переговори з «Крістал Пелас», «Айнтрахтом» та «Вест Хемом».


Зазначається також, що у заявці «ПСЖ» присутні голкіпер Кейлор Навас та захисник Преснел Кімпембе. Француз, який отримав тривалу травму, має повернутися до ладу до закінчення групового етапу.

За правилами УЄФА, до основної заявки на груповий етап можна включити максимум 25 гравців. Перед стартом плей-офф клуби мають можливість додати до списку трьох нових гравців за умови, що загальна кількість не перевищить 25.