4 вересня 2023 15:11

Сергій КРИВЦОВ: "Мессі, Альба та Бускетс підтримують Україну"

Захисник «Інтер Маямі» Сергій Кривцов дав інтерв'ю, в якому розповів про зіркових новачків клубу: Ліонеля Мессі, Жорді Альбу та Серхіо Бускетса, а також про нового головного тренера Херардо Мартіно.


– Зізнаюся, для мене не було великою несподіванкою, що вони можуть прийти в «Інтер». Коли я підписував контракт, то мав інсайд, що Бускетс приєднається невдовзі, а також були розмови про Лео. На 100% не був впевнений, що це станеться, але сподівався. Це велика можливість тренуватися та грати з такими футболістами, які виграли у футболі все. Дає нагоду вчитися новому та здобувати досвід. Всі побачили, наскільки змінилися результати «Інтера» в останніх десяти матчах і, думаю, що в цьому вагомий внесок цих хлопців.


– Наскільки вони комунікабельні?
– На жаль, для мене, англійською спілкується тільки Бускетс. Знаю, що Жорді та Лео вже її вчать.


– Чи відомо їм про війну в Україні?
– Вони в курсі ситуації. Про деталі не питали, але всім про все відомо, співчувають та підтримують.


– Чи мають вони поступки в тренувальному процесі?
– Ні, ніяких знижок їм не робить ані тренерський штаб, ані будь-хто. Скажу більше – окрім стандартних тренувань вони завжди допрацьовують у фітнес-залі, йдуть на відновлюючі процедури. Тож на 100% можу сказати, що це великі профі своєї справи!


– Ми бачимо, що окрім суттєвого покращення результатів з підписанням зіркової трійки до вашої команди також максимально виріс інтерес.
– Це так. Але ж прийшов новий тренерський штаб, суттєво покращилися результати. Тепер на кожну гру в нас sold out. Багато людей чатують перед базою і під готелями на виїзних матчах. Всі вважають Мессі – найбільш величним футболістом в історії та хочуть його побачити хоча б через скло автобусу або готелю.


– Що скажеш про нового тренера Мартіно?
– Він приніс багато змін, починаючи з побуту і завершуючи тренувальним процесом. Змінилися теоретичні заняття. Кожне – щонайменше пів години, досконало вивчаємо стратегію суперників і працюємо над помилками. Тож це один з камінчиків до великих результатів у майбутньому.