2 вересня 2023 20:37
1

Чи зіграє Ярмоленко за збірну України? Джерело поставило крапку в чутках навколо капітана команди Реброва

Нещодавно 33-річний футболіст Динамо Андрій Ярмоленко отримав травму, через яку вже пропустив матчі з Бешикташем (2:3 та 0:1) у відборі до Ліги конференцій.

Відомий журналіст Михайло Співаковський розповів, чи зможе гравець допомогти збірній Україні у вересневих матчах кваліфікації до Євро-2024.


«Шанси на те, що він зможе бути присутнім на зборі команди Сергія Реброва як повноцінна одиниця, є. Тобто було обстеження, десь на заході, операція не потрібна, але треба розуміти, що з Ярмоленком вже себе треба вести певним чином.


У всій колекції антикваріату це головна річ. З ним треба працювати за індивідуальними графіками, треба розуміти це», – сказав інсайдер в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».


Нагадаємо, що дев'ятого вересня збірна України зіграє з Англією. Початок зустрічі о 19:00 за київським часом.


12 вересня на команду Реброва чекає матч зі збірною Італії. Матч розпочнеться о 21:45.


Ярмоленко відзначився за збірну України 45 голами у 115 матчах.


Вінгер Динамо має шанс увійти в історію синьо-жовтої команди, як найкращий бомбардир, побивши рекорд Андрія Шевченка (48 голів).

Дуже стрімко "Динамоманія" стає "жовтим" ЗМІ. Інтригуючий заголовок, за яким дешева інформація, стає головним на цьому сайті. Англійська преса підписала ВИРОК!!! Мудрику, журналісти виносять ВЕРДИКТИ!!! нашим гравцям за кордоном... Ви серйозно??? Не тренери, а журналісти виносять вироки і вердикти?
Джерело поставило крапку в чутках навколо Ярмоленка??? А у Реброва хтось спитав? Та і якщо так, то ДЕ ТУТ КРАПКА??? Де тут якась КОНКРЕТИКА???
Ви дешевієте, такий підхід це розрахунок на біомасу, а не на мислячих людей.