2 вересня 2023 14:58

Рубіалес про скандал через поцілунок із футболісткою: "Я зазнав лінчування з боку політиків і ЗМІ, але відчуваю підтримку звичайних людей. Справедливість переможе"

Луїс Рубіалес упевнений, що громадськість підтримує його на тлі скандалу.


Нагадаємо, глава Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) міцно обійняв і поцілував у губи футболістку збірної Іспанії Дженніфер Ермосо після перемоги у фіналі жіночого чемпіонату світу, за що зазнав масової критики. Після цього ФІФА тимчасово усунула Рубіалеса від футболу на 90 днів, заборонивши спілкуватися із футболісткою.

«Я особливо занепокоєний тим, що деякі з тих, хто має проголошувати та допомагати гарантувати поділ влади в нашій країні, наполягають на своїй участі і чинять тиск на мене, замість того, щоб дозволити правосуддю діяти самостійно.

Протягом усього цього періоду я зазнавав безпрецедентного політичного лінчування та лінчування в засобах масової інформації. Не лише на національному, а й на глобальному рівні. Я залишався осторонь цього.

Незважаючи на це, я також відчував зростаючу підтримку людей на вулицях та соціальних мережах. Я відчуваю, що щось змінилося, і перед такою явною несправедливістю та громадським засудженням звичайні громадяни, як жінки, так і чоловіки, об'єдналися. Я хочу подякувати вам тут і зараз.

Настав час нескінченно подякувати вам за вашу величезну підтримку, за те, що повірили мені, за те, що ви не дозволили втягнути себе в цю сфабриковану кампанію проти мене. Народна підтримка зміцнює мене в думці, що ця ситуація була перебільшена та вирвана з контексту з інших причин.

Я продовжую вірити в незалежність органів, в яких має вирішуватися це питання, незважаючи на той факт, що політичний тиск і тиск певних ЗМІ настільки ж корисливий, як і жорстокий, і що інформація з цього питання піддається безлічі маніпуляцій, брехні та цензурі. Але правда має лише один шлях, і саме тому я повторюю: я впевнений, що справедливість переможе», – сказав Рубіалес.