2 вересня 2023 12:01

"Розповідає нам про усі наші помилки". Екс-динамівець Шулянський розповів про роботу з Ротанем

Півзахисник «Олександрії» Артем Шулянський — один із ключових гравців команди. Із приходом до тренерського містка команди Руслана Ротаня молодий гравець почав отримувати регулярну ігрову практику. В ексклюзивному інтерв’ю пресслужбі Української Прем’єр-Ліги Шулянський розповів про старт сезону для Олександрії.


— Артеме, позаду 5 турів Vbet Ліги. Як би ти оцінив старт своєї команди у поточному сезоні? Які враження залишилися?

— Ми успішно стартували, вигравши перші два матчі. Але згодом пішов якийсь спад. Тепер ми хотіли б реабілітуватися та виграти найближчий матч проти Ворскли.

— Якими словами Руслан Ротань мотивує команду перебороти цей спад?

— Він розповідає нам про усі наші помилки, яких ми припускалися у попередніх матчах. В принципі, ми тренуємося без якихось радикальних змін. Але Руслан Петрович підбадьорює нас, каже, що нічого страшного не трапилося. Так, прикро, що в останньому матчі ми програли 0:3. Але нічого, в подальших іграх, певен, ми досягнемо позитивного результату.

— У вас у тренерському штабі що не людина, то легенда українського футболу: Руслан Ротань, Сергій Кравченко, Володимир Єзерський. Чи діляться вони з вами якимись історіями зі свого ігрового минулого, аби на прикладі пояснити якісь нюанси?

— Настільки глибоко, звичайно, ні, вони просто дають нам поради та підказки, оскільки у них за плечима хороша кар’єра. Цей досвід допомагає їм у тренерській роботі, зрештою, н