30 серпня 2023 21:35

Лінекер про футболістів у політиці: "Гравці нинішнього покоління розумні, вони вміють використовувати соцмережі з користю. Приємно це бачити"

Гарі Лінекер висловився про участь футболістів у політиці.


«Я побачив, що журнал New Statesman включив мене до топ-5 «найвпливовіших людей лівих поглядів», і це викликало в мене посмішку.


Але все більше і більше людей, які прийшли зі спорту, і справді стають впливовими у питаннях моралі та політики. Це відбувається через активність у соціальних мережах.

Я там теж активний, як Маркус Рашфорд чи Рахім Стерлінг, і мені дуже приємно бачити, як футболісти використовують ці платформи для чогось корисного.

Сьогодні ми бачимо покоління прекрасних молодих футболістів – дуже розумних та вміючих використовувати цей засіб спілкування з уболівальниками та суспільством загалом.


Майже всі реакції, які я отримую, виявляються позитивними. Днями я зайшов у Marks&Spencer, і люди аплодували мені – було трохи ніяково. Це наслідок того, що ми бачимо у соцмережах.


Є невелика група людей, які будуть обурюватись і піднімати шум, що б ви не робили. І ви думаєте: "Невже люди так думають про мене?" Це, звісно, негаразд. Чим ізольованіші люди, тим голосніше вони кричать», – сказав колишній гравець збірної Англії.