29 серпня 2023 21:48

Мексиканський вінгер "Наполі" за крок від повернення в ПСВ

Паралельно з купівлею в "Айнтрахта" Йеспера Ліндстрема, італійський "Наполі" готує і солідний вихідний трансфер – 28-річний мексиканський вінгер Ірвінг Лосано перебуває буквально за крок до повернення в ПСВ (Ейндховен). Контракт Ірвінга з "Наполі" добігає кінця вже за десять місяців (наразі Лосано зіграв за "Партенопеї" 155 матчів, у яких забив 30 м'ячів і віддав 17 асистів), і неаполітанський клуб не має наміру його продовжувати. А сам Ірвінг, між варіантами в американській МЛС і поверненням у ПСВ (Ейндховен), звідки він, власне, 2019-го року і поїхав до Неаполя за 45 мільйонів євро, схоже, вибрав Ередівізіє.


За даними Eindhovens Dagblad, у ПСВ є бажання повернути свою колишню зірку (40 голів і 23 асисти в 79 матчах у всіх турнірах) – і клуб з Ейндховена готовий заплатити за Лосано близько 13-14 мільйонів євро. Доволі дорого як для гравця, у якого закінчується контракт, і доволі дорого, як для ПСВ - утім, у клубу можуть утворитися вільні кошти після продажу Йохана Бакайоко до ПСЖ або АПЛ (до Йохана проявляють інтерес "Бернлі", "Брентфорд" і "Ліверпуль", але чи готові вони заплатити близько 30 мільйонів євро?), місце якого у стартовому складі й може посісти Лосано.


Примітно, що заради повернення до Ейдховена, Ірвінг готовий піти на істотне скорочення зарплати – у "Наполі" 28-річний мексиканець щорічно заробляв чотири з половиною мільйони євро. Останній крок у кейсі з поверненням Лосано в Ередивізіє – остаточне узгодження суми та графіка платежів між ПСВ і "Наполі". Спочатку ПСВ пропонував близько дванадцяти мільйонів євро, а неаполітанці хотіли отримати від вісімнадцяти до двадцяти мільйонів.