28 серпня 2023 17:11

Віктор ВАЦКО: "Динамо" відіграло непоганий матч з "Бешикташем"

Журналіст і коментатор Віктор Вацко у програмі "Вацко Live" висловився про матч "Динамо" - "Бешикташ".


"Я думаю, що на тлі нинішнього сезону "Динамо" відіграло непоганий матч з "Бешикташем", якщо говорити в цілому. Другий тайм був взагалі на пристойному рівні, з точки зору динаміки, темпу, агресивності, зарядженості, бажання. Інша справа, що "Бешикташ"...


Пишуть, що Шенол Гюнеш - тренерська легенда Туреччини, але я вважаю, що в "Бешикташі" нічого тренерського не було. Я б сказав, що це команда виставкового матчу, де функція тренера зводиться до того, щоб назвати стартовий склад і робити заміни, щоб телевізійна камера показувала, що в команди є тренер. На полі у "Бешикташі" все було на таланті та індивідуальній майстерності футболістів і проблема в тому, що індивідуальна майстерність футболістів "Бешикташа" відносно динамівців, на пристойному рівні. Рівні, який дозволяє карати за помилки в обороні.


Матч, який ще раз показав, що "Динамо" критично необхідний центральний захисник. Не скільки просто центральний захисник, скільки лідер оборони, який буде командувати і розставляти на полі. Матч, який ще раз показав, що Луческу як тренеру важко чимось застати суперника зненацька, якимись цікавими ідеями, несподіваними тактичними ходами. А з іншого боку, "Динамо" пропускає в кожному матчі сезону. У "Динамо" в цьому сезоні 6 офіційних ігор та 11 пропущених м’ячів. Про проблеми "Динамо" в обороні не говорить тільки лінивий, що зроблено для вирішення цих проблем, навіть з тактичної точки зору? Немає поки що нового центрального захисника, то може щось поміняти з точки зору командної роботи в обороні? Ну хіба це не питання до ЛУческу?".