28 серпня 2023 08:38

Підготовка "Динамо" до матчу-відповіді з "Бешикташем": запрошення від Черната, відсутність Ярмоленка, Кабаєва та Андрієвського

«Динамо» продовжує підготовку до матчу-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, що відбудеться найближчого четверга у Стамбулі.


До цієї гри «біло-сині» готуватимуться в Бухаресті до вівторка, коли вони відправляться до Стамбула. Після першої гри команда отримала один вихідний день. У неділю динамівці провели ранкове тренування у тренажерному залі, а ввечері тренувалися на футбольному полі.


Цього дня вечірнє тренування пройшло у новій локації. Нагадаємо, кияни протягом останніх кількох тижнів вже тренувалися на тренувальних базах «Рапіда» та бухарестського «Динамо», а також на домашній арені «Рапіда» «Джулешті».


Цього разу динамівці отримали запрошення провести заняття на стадіоні «Ангел Йорданеску», який є домашньою ареною футбольного клубу «Волунтарі», що базується в однойменному містечку на північ від Бухаресту. Сюди динамівців запросив знаменитий гравець нашого клубу 2000-х Флорін Чернат, який завершував у «Волунтарі» кар’єру гравця, а нині працює у клубі на посаді спортивного директора.


Тренування було насиченим і повністю складалося з ігрових вправ. Гравці відпрацьовували як тактичні елементи, так і індивідуальні дії в атаці та обороні. Не займалися у загальній групі Олександр Андрієвський, Владислав Кабаєв та Андрій Ярмоленко, які через пошкодження пропустили перший матч із «Бешикташем».


Нагадаємо, матч-відповідь на «Бешикташ Парк» розпочнеться у четвер о 21:00.