27 серпня 2023 10:25

Піолі вважає, що "Мілан" може поборотися за скудетто та перемогу в ЛЧ: "Звичайно, це наша мета. Формується відмінна команда, але труднощі точно будуть"

Тренер «Мілана» заявив, що команда може поборотися за скудетто та перемогу у ЛЧ.


Про це Стефано Піолі заявив, коментуючи слова Олів'є Жиру після розгрому "Торіно" (4:1). Француз сказав, що у «россонері» побільшало сил і тепер вони можуть поборотися як за скудетто, так і за Лігу чемпіонів.

«Звичайно, це наша ціль.

Ми задоволені грою, оскільки просунулися вперед після першої гри. Ми повинні продовжувати впізнавати один одного і ставати більш єдиною командою, але це вже добрий початок.

Ми залучили гравців з характеристиками, які нам потрібні, дуже налаштованих на атаку, проактивних. Зараз ми постараємося набути певної стабільності, але для тренера завжди корисно мати різні варіанти гри.

Це чудова група гравців, з якою можна працювати. Вони готові повністю пожертвувати собою заради команди, і це є підставою, на якій ми можемо будувати команду.

Минулий сезон був складним із багатьох причин, ми грали після титулу і хотіли повторити тріумф, тому на якийсь період ми втратили частину цього задоволення. Я думаю, що зараз формується відмінна команда, але труднощі точно будуть, і чим згуртованішими ми будемо, тим краще ми зможемо впоратися з ними, коли вони прийдуть», – сказав Піолі.