23 серпня 2023 18:21

У Каріма Бензема конфлікт із головним тренером "Аль-Іттіхада"

Відносини між французьким нападником аравійського «Аль-Іттіхада» Карімом Бензема та тренером команди Нуну Ешпіріту Санту серйозно зіпсовані, про це повідомляє видання Asharq Al-Aswat.


За інформацією саудівського видання, португальський фахівець не горить бажанням ставити Бензема у стартовий склад, тому є кілька причин. Санту не подобається стиль гри форварда, і він спочатку був проти цього трансферу. Нуну Ешпіріту Санту вважає, що якості Каріма не відповідають потребам команди, і тому футболіст не приносить користі, досі не забивши в чемпіонаті жодного голу. У свою чергу, сам гравець уже поспілкувався з керівництвом клубу, пояснивши свій дискомфорт тим, що тренер звертається з ним непрофесійно.


Відносини між двома чоловіками загострив вибір капітана. Бензема розраховував на капітанську пов'язку через великий досвід виступів на найвищому рівні та статусу зірки. Але португальський тренер відмовив екс-гравцеві «Реала», обравши капітанами легенд клубу Ромаріньо та Ахмеда Шарахілі.


Конфлікт призвів до того, що Бензема пропустив останнє тренування Аль-Іттіхада. На всіх фотографіях з останньої сесії, опублікованих прес-службою клубу у соціальних мережах, відсутній лише один футболіст – KB9.

Нагадаємо, Бензема став гравцем "Аль-Іттіхада" 6 червня, за інформацією ЗМІ, гравцеві запропонували дворічний контракт на €200 млн зі звільненням від податків.